Slide
Slide

Бургас. Първият чартърен полет от Талин за Сезон ‘2021, организиран от TEZ TOUR България, в партньорство с друг туроператор, пристигна тази вечер на летището в Бургас, съобщи за Bgtourism.bg генералният представител на TEZ TOUR за България Бейзат Туналъ.  

Бейзат Туналъ

По традиция туристите бяха посрещнати тържествено от екипа на туроператора.

TEZ TOUR организира кетъринг и посрещна своите гости от Естония с ароматна българска роза.

„Щастливи сме след толкова трудни моменти, пред които бе изправен туристическия сектор, да посрещнем първата си група туристи от Естония. Гостите ще отседнат в 4 и 5-звездни хотели. Основно туристите ще се настанят в избрани хотели в курорта Слънчев бряг, част от които са Sol Nessebar Palace, Planeta Hotel & Aquapark, Diamond Hotel Sunny Beach, Via Pontica, Cascadas Family Resort, Best Western Plus Premium İnn и др.“, заяви Бейзат Туналъ.

Той посочи, че следващите чартъри от Естония до Бургас са планирани от 4 юни – 2 пътя седмично. Водещият туроператор очаква туристи и от Латвия с две полетни програми, стартиращи на 19 юни, а от Рига веднъж седмично – от 20 юни. Ако ситуацията се нормализира, компанията планира полети от Минск, като те ще бъдат веднъж седмично – от 03 юли.

„Програмите ни до летище Варна са по-ограничени, от 06 юни стартират програмите от Вилнюс и Талин. Силно се надяваме, че тази година програмите ни от Прибалтика ще бъдат осъществени, но опита ни от миналата година показа, че във всеки един момент всяка от програмите ни може да претърпи промени“, уточни Туналъ.

Той сподели, че екипът прави всичко възможно да увеличи обемите от тези дестинации, които по принцип правят своите резервации по-рано.

„Прибалтийският пазар ни дава надежда, че може от тези държави да посрещаме туристи. Бихме се радвали, ако се организира съвместна маркетингова рекламна кампания с министерството на туризма, като бъдат поканени в България журналисти, блогъри и други колеги от Прибалтика, за да се убедят във възможностите ни за туризъм и лично се запознаят с безопасните мерки. Това може да покаже стабилността на страната ни и желанието ни да привлечем повече туристи“, каза още г-н Туналъ.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията