Едни от най-добрите шеф-инструктори споделят тайни от кухнята с варненци
Едни от най-добрите шеф-инструктори споделят тайни от кухнята с варненци
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Най-добрите шеф-инструктори, подготвящи младите надежди за световната кулинарна сцена, ще споделят тайни от кухнята с професионалисти и любители. Шеф-готвачите Хю Бутен, Станислав Кубарев и Калоян Колев започват да разкриват кулинарни тънкости и модерни техники от цял свят в поредица от мастър класове, които ще се проведат в професионалната кухня на  Институт по кулинарни изкуства (CAI) към Висше училище по мениджмънт – Варна.

Изкуството на суши шедьоврите, тънкостите на ефирните модерни и “а ла карт” десерти, традициите в италианската кухня,  разнообразието на гурме уличната храна са само част от курсовете, които са подготвили преподавателите в CAI. А всички участници ще се обогатят с нови знания, умения, емоции и ще получат сертификати за завършен майсторски клас. Повече информация за предстоящите събития можете да намерите на фейсбук страницата Culinary Arts Institute | Facebook

Това лято ще летим до Абу Даби, вижте новите дестинации от летищата във Варна и Бургас през юни и юли

Шефовете Хю Бутен (Канада), Станислав Кубарев (Русия) и Калоян Колев (България)  от години подготвят най-добрите млади готвачи в кулинарните специалности на ВУМ. Сред възпитаниците им са представители на близо 50 държави от цял свят. Традиционно студенти на ВУМ обират наградите в национални и международни състезания за кулинария, сред които и най-престижното родно състезание – Националната кулинарна купа на България. А в майсторските им класове всяка година се включват стотици професионалисти и любители на кулинарното изкуство.

За да придобие нови знания и умения в първия от поредицата курсове на CAI ще се включи и варненката Мариела Чобанова, която бе част от участниците в тазгодишното издание на кулинарното риалити Hell’s Kitchen.

Едни от най-добрите шеф-инструктори споделят тайни от кухнята с варненци

“Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му и още по-голям от това, ако е достатъчно амбициозен и целеустремен, за да ги постигне сам! Съвършенството и качеството са изключително важни за мен и са крачка към истинския успех. Затова избрах да продължа да надграждам себе си и с нетърпение очаквам да се включа в майсторския клас за суши на Culinary Arts Institute”, споделя Мариела.

Сподели публикацията