Slide
Slide

Водната атракция посреща първите си посетители, изпълнена с много изненади за малки и големи

Слънчев бряг. Аквапаркът в Слънчев бряг ще отвори врати на 28 май – събота, за да посрещне отново любителите на водни приключения от всички възрасти.

Екшън Аквапарк гордо носи своето име, като през годините от своето създаване не е спирал да се развива и разраства, отличаван е с множество признания, включително и с авторитетната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация за най-добър аквапарк в страната ни.

За първия пост-ковид сезон, домакините са приготвили много изненади:

Най-малките гости ще се радват на тематични и образователни събития с любими герои и персонажи, а по-големите ще се срещнат с добре познати имена от клубната сцена, които ще бъдат гости на аквапарка през най-топлите летни месеци тази година.

Бургас ни кани на Зелен уикенд

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на площ от 36 декара в западната част на к.к. „Слънчев бряг“. Екшън е не само най-добрият, но и първият аквапарк в България и със сигурност името му не е измислено случайно, защото тук гостите няма как да скучаят. От годините на своето създаване паркът не е спирал да надгражда своите възможности, добавяни са нови и интересни водни атракции и пързалки, повишавано е и качеството на обслужване и анимацията в парка, а от тази година в програмата са включени и много партита край басейните с изпълнители, които за пръв път ще бъдат на сцената на аквапарк у нас за подобен вид парти.

От 29 август Абакс започва полети от Бургас до Анталия

Домакините споделят, че основната идея зад събитията за деца, които ще се проведат тази година в аквапарка, е децата не само да се забавляват, но и да имат възможността да научат нещо ново и интересно за заобикалящия ги свят и освен със страхотни спомени, да запомнят своето преживяване в аквапарка и с много нови получени знания.

Екшън аквапарк не предлага просто водни съоръжения, а емоция и споделени моменти.

Най-емблематичните атракции, които правят Action Aquapark уникален са: високоскоростните пързалки: X-Treme, Free Fall, Kamikaze и Hydrohute; екстремните: Uphill Water Coaster, Race Turbolance; динамичната Niagara и загадъчната Black Hole; разходката през парка по 330 метровата Lazy River и носенето по вълните на Wave Pool; открийте и H20 Adventure Island – многоетажна атракция с осем пързалки, гейзери, фонтани и водопади, тунели за пълзене и въжени мостове.

Летище Бургас отчита 800% ръст на обслужените пътници през първите 5 месеца на годината

Гостите могат да изберат вълнуващaта пързалка – влакче на ужасите, или просто да си подарят емоционално спускане с туби, включващo спускане, изкачване, преминаване през прозрачна, открита и закрита част, комбинирана със светлинни ефекти – едно мечтано изживяване с Uphill Water coaster, което вдига адреналина на всички малки и големи посетители.

За първите две седмици от сезона цените ще са намалени с 20%, като през сайта на аквапарка aquapark.bg, посетителите могат да се възползват от закупуване на билети онлайн на още по-атрактивна цена за семейни и групови билети.

Сподели публикацията