Rixos Premium Gocek 5* LUX
Slide
Slide

Абакс ще организира чартъри от всички български летища до най-желаните дестинации в Турция за почивка през есента

София. За първи път ще има полети от Бургас до Анталия, съобщи Георги Пасев – маркетинг мениджър на Абакс. Те ще започнат от 29 август, а програмата ще продължи до 3 октомври. Досега туристите от Бургас, Созопол, Несебър, Приморско, Поморие и другите морски градчета в района трябваше да пътуват с чартъри до Перлата на Турция от Варна или София. Българският туроператор обяви своята богата и разнообразна самолетна програма от всички български летища – в София, Варна, Бургас и Пловдив, от които може да се извършват международни пътнически полети за ваканция в турските курорти Анталия, Бодрум, Мармарис, Кушадасъ и Фетие. Чартърните полети на компанията, които са планирани да бъдат близо 60 към дестинация Турция през есента, ще се изпълняват с European Air Charter.

Почивки в Анталия

Полетите от София до Анталия започнаха на 23 април, а от 31 август по въздушната линия ще има по два полета седмично – сряда и събота. За първи път ще бъдат реализирани полети от Бургас до Анталия, които ще започнат от 29 август и ще продължат до 3 октомври.

Българският туроператор е планирал чартъри до Анталия и от Варна (от 3 септември до 22 октомври), София и Пловдив (от 31 август до 15 октомври). За туристите са избрани близо 30 хотела от световноизвесната верига TUI, които са едни от най-класните хотели в региона.

Почивки в Мармарис и Фетие

Тази есен българските туристи ще имат възможност да се насладят и на едни от най-красивите плажове в Турция – те се намират в региона на морския курорт Фетие, разположен на брега на Средиземно море.

Абакс с нова програма до екзотичен Занзибар

Курортът предлага чудесни плажове, исторически забележителности и е любимо място на парапланеристите. Най-близкото международно летище е Даламан, което ще обслужва и пътниците, които желаят да почиват в Мармарис. От 6 септември до 25 октомври са полетите от София до Даламан, а през октомври ще има и директни връзки от Варна. От Пловдив полетите са от 2 септември до 14 октомври.

Почивки в Бодрум и Кушадасъ

Летището в Бодрум ще започне да посреща полети от Пловдив и София от 26 август. Пътниците ще бъдат извозвани до едни от най-хубавите хотели в курортите в Бодрум и Кушадасъ, а по време на своя престои екскурзоводите на българската компания ще отведат своите клиенти до едни от най-впечатляващите забележителности в района. Програмата ще продължи до 21 октомври. От Варна тя ще започне на 2 септември и ще приключи на 7 октомври.

KADIKALE RESORT & SPA 5*

Компанията има готовност да удължи програмите си при резервации на българските туристи. Седмично Абакс ще има 5 полета до Анталия и 6 до Егейска Турция в продължение на 8 седмици.

Запознайте се с предложенията за Абакс за почивка в Турция ТУК

Сподели публикацията