Slide
Slide

София. Възможно ли е 7-дневна здравословна почивка да доведе до значима и дълготрайна промяна в начина, по който се чувствате? Възможно ли е такава почивка да преосмисли последните 2 години на стрес от заболявания и ограничено общуване? Да даде рестарт на усещането ни за здраве и баланс? Да, това е напълно възможно и дори гарантирано, според опита на гостите, участвали в Програмите на Здравословен център Vita Rama и постигнали тези резултати.

Нека първо разберем по какво да познаем истинската здравословна почивка:

  • Храната е приготвена на растителна основа от пресни, свежи, чисти продукти, без добавяне на рафинирани мазнини. Това е най-важното, защото колкото и дълго да стоим в минералната вода, сауните и тангенторите, ефектът им ще бъде ограничен, ако след това се нахраним на традиционната хотелска блок маса. Щом ние сме това, с което се храним, то можем реално да променим здравето си, когато променим храната – ако поне за седмица изключим възпаляващите продукти и захранваме тялото си с чиста и естествена храна. Екипът на Vita Rama знае как да направи това, без да се налага да броим калориите и без да изпитваме глад. А когато храната работи в синхрон с останалите активности за пречистване и енергизиране, ефектът върху здравето е бърз, осезаем и гарантиран;
  • Осигурява индивидуално отношение към госта. Програмата на почивката е обща, но тя е изключително гъвкава към здравословните нужди на всеки. Целият екип се грижи гостът да получи необходимата му информация и подкрепа, за да напредва в оздравителния процес по най-добрия точно за него начин;
  • Движението е естественото състояние на тялото, затова от Vita Rama винаги организират най-разнообразни по вид и натоварване физически практики според индивидуалните физически възможности на всеки – йога, мобилност, водна имнастика, интензивни тренировки и др. Така правилното движение засилва детокса и стимулира обновяването;
  • Грижа за тялото, ума и духа. Подхожда се с разбиране за единно здраве и че то започва от мислите, емоциите и възприятията ни за света. Затова в програмата винаги е отделено време за емоционален баланс, освобождаване от стрес и несигурност, свързаване с красивия ни вътрешен свят.
  • Предразполага към споделеност и заедност. Програмите на Здравословен център Vita Rama са една приятелска среда на топло общуване, смях и радостни моменти. Близостта увеличава удовлетворението от постигнатото, в такава атмосфера всичко лекува и постига ефекта 1+1=11.
  • Поощрява връзката с природата, кара ни да се чувстваме неделима част от високата й вибрация с ежедневно потапяне сред природната красота. Там, където всичко допринася към общото и е в непрекъснат растеж.
  • Дава практически знания и умения, чрез които да можем да продължим и у дома да следваме новоизградените здравословни навици за живот;
  • Екипът на Здравословен център Vita Rama вярва, че трайната промяна в хората е резултат от вдъхновението да следваме примера на тези, които вървят по пътя пред нас и ни канят да последваме импулсивното си желание да бъдем истински здрави.

Благодарение на трайните и видими физически и духовни резултати, Център за здравословен живот Vita Rama за поредна година успешно организира Здравословните си програми. Това лято 7-дневната почивка на пълноценно растително хранене започва на 1 юли в хотел Еуфория Клуб, Боровец.

За кого е подходяща програмата, какво има на блок масата, как преминава един ден с Vita Rama и какви са резултатите?

Ако мислите, че е крайно време да направите нещо за себе си и за вашите близки, обадете се, за да поговорите с екипа на тел.: +359 890 90 59 90. Очакваме ви в Боровец!

Сподели публикацията