Вършец, велотуризъм
Slide
Slide

Вършец. Електрически велосипеди ще са на разположение на жителите на Вършец и гостите на балнео и СПА градчето от 1 май. Колелетата се осигуряват от местния Туристически център. На разположение през деня ще са 5 чисто нови електрически велосипеда. Те ще се отдават под наем само на лица над 18-годишна възраст. Таксата е 2 лева на час. Велосипедите могат да се ползват до 3 астрономически часа. Досега тази услуга се предлагаше само от хотели и къщи за гости в региона, но вече е налична и в Туристическия център, съобщиха от там за Bgtourism.bg.

Време е за ваканция край морето! Един от най-желаните хотели в Слънчев бряг отваря на 10 май (видео)

Емблематичната за Града на здравето атракция – Въженият парк, ще работи от 28 април – сряда, съобщават от Общината. Съоръжението се ползва безплатно и ще бъде отворено от 10 до 13 часа и от 14 до 19 часа – без понеделник и вторник. Въженият парк е най-дългият в България. Той е изграден от 45 елемента, а за преминаването му са необходими поне 2 часа. Атракцията може да се ползва от деца и възрастни хора.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията