Slide
Slide

Банско. Дигитализацията навлезе и в Банско, където туристите са улеснени и имат нови възможности при закупуването на ски карти. Новата услуга спестява на туристите чакането на опашките пред касите. Припомняме Ви, че Пампорово бе първият зимен курорт в България, който въведе тази услуга. В Банско вече работят два чисто нови автомата за продажба на ски карти. Единият се намира пред начална станция на кабинковия лифт, а другият е поставен пред магазина Maxsport в х-л Стражите.
Гостите на ски курорт могат да закупят денонощно от т.нар. киоск лифт карти за възрастни, с валидност от 1/2 ден до 13 дни.

Картите, които ще бъдат закупени след 15:30 часа – автоматично ще бъдат валидирани за следващия календарен ден! 

Сметката може да се заплаща единствено безкасово. Това е възможно със следните дебитни или кредитни карти:
cardsДвата киоска са в курортното градче, благодарение на дългогодишното сътрудничество на Ски център Банско с Mastercard. Целта им е да се намали времето за изчакване пред касите на Юлен, където понякога има струпване на хора. Това ще спомогне гостите на Банско да си закупят карта за ски за същия или следващия ден, без да се редят на опашки. Инструкциите за употреба са изключително лесни и са закачени на самите машини.

Представиха новата царица на круизите – Costa Firenze, която ще властва в Средиземноморието през 2021 г.

Ски сезонът в Боровец ще бъде открит на 28 декември

Работното време на киоските е денонощно, а на касите на Юлен АД, намиращи на начална и на горна станция на КВЛ, е от 8.30 до 17.30 часа без почивен ден в рамките на зимния сезон. В четвъртък, петък и събота има дежурна каса на начална станция на КВЛ, която работи до 21.00 часа.

Ски пистите в Пампорово са отлично подготвени, курортът е щурмуван от хиляди туристи на старта на сезона (снимки)

Освен това карти за ски могат да бъдат закупени и в търговските обекти на хотел „Сейнт Джордж“; хотел „Лъки Банско“; хотел „Белведере“; хотел „Хот спрингс“ (с..Баня); „Спорт хотел“; хотел „Зара“; хотел „Орбилукс“ ; ЖС „Предела 1“.

Гостите на Банско се наслаждават не само на чудесните условия за ски, но и се забавляват на ледената пързалка в курортното градче

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията