Slide
Slide

По повод най-светлия християнски празник Национална информационна агенция bgtourism.bg и списание Destinations – ultimate guide for your holiday  желае на своите партньори и читатели да бъдат здрави, повече надежда, вяра и вдъхновение! 

В деня, в който се сбъдват желания, да се помолим за по-спокойно бъдеще в един по-добър свят, да се помолим хората в туристическата индустрия да съхранят бизнеса си по време на световната пандемия, за да може по-скоро отново да подаряват на своите клиенти не просто ваканции, а щастливи и незабравими мигове.

Празникът – наричан у нас още Коледа или Божич, възвестява рождението на Сина Божи Иисус Христос.

Коледа е празникът, на който се събираме с хората, които обичаме. И си припомняме, че всичко е наред, щом сме заедно и Бог е с нас.

Рождество Христово е денят, в който честваме носещите най-специалните за християните имена: Христо, Християн, Християна, Христин, Христа, Христинка, Христина, Христалина, Христиана, Христиан, Кристиян, Кристиан, Кристинка, Криста, Кристалина, Кристин, Кръстин, Кръстина, Кристина, Кристиана, Кристияна, Радомир, Радомира, Радостин, Радостина, Радослава, Радослав, Емил, Емануил, Емануила, Емануела, Мануела, Мануел, Мануила, Мануил, Младен, Младенка, Миладин, Миладинка, Миладина.

Благодарим ви за доверието, което ни гласувате дори в най-трудните моменти! Нека заедно да си пожелаем повече добри новини!

Светли и щастливи Коледни и Новогодишни празници!

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията