Slide
Slide

София. Представители на водещи медии от Германия ще вземат участие и ще отразят провеждането на Антикризисния VII Годишен конгрес на БУБСПА, който ще се състои на 2 и 3 септември в СПА столицата на Балканите – Велинград. Те идват по покана на Германо-Българската индустриално-търговска камара и на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Кметът на Велинград: Надявам се конгреса на БУБСПА да ни даде ценни напътствия и да намерим полезни решения за бъдещето на СПА туризма и балнеологията

В програмата на немските журналисти е включено посещение на историческите термални СПА дестинации, участвали в проекта „По пътя на римляните“ – Кюстендил и Хисаря, както и София, Павел Баня, Бургас, Поморие и Слънчев бряг.

Министерството на туризма започва излъчването на рекламните клипове за популяризиране на малко познати места (видео)

По време на посещението си у нас журналисти, които са утвърдени имена и с богат професионален опит в Германия, ще проведат среща и интервю със заместник министър-председателя и министър на туризма Марияна Николова. Акцент в разговора ще бъде ребрандирането на България като сигурна и безопасна дестинация за здравен туризъм на пазар Германия.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК 

Сподели публикацията