Slide
Slide

До Бургас полетите ще бъдат 4 пъти седмично

Москва. Авиокомпания „Россия“, част от групата на Аерофлот, възобновява своите полети до България, съобщава сайтът на авиопревозвача. Полетите от Санкт Петербург до любимия сред руснаците град Бургас ще се извършват четири пъти седмично – в сряда, петък, събота и неделя. Линията ще обслужва самолет Airbus A319.

Първият полет е насрочен за събота – 31 юли.

Според графика полетите през уикендите ще излитат от летище Пулково в 09:05 и кацат на летище Бургас в 12:30. Обратните полети ще излитат от Бургас в 13:30 и ще пристигнат в Санкт Петербург в 16:45. Самолетите от Пулково ще излитат в сряда и петък в 09:35 и пристигат в Бургас в 13:00. Обратните полети тези дни отпътуват от Бургас в 14:00 и пристигат в северния град в 17:15. От 28 юни Русия възобнови полетите с още осем държави, включително България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията