Slide
Slide

Албена. В напреднала фаза са снимките от четвъртия сезон на тв сериала All inclusive, който в момента се реализира в курорта „Албена“. Екипът на продукцията днес е в емблематичния бар на плажа – „Ганвие“, съобщават читатели на Bgtourism.bg. 

Още при пристигането си участници във филма пуснаха постове в своите профили в социалните мрежи, като с това подсказаха къде ще бъде следващата дестинация на филма. Летовниците вече станаха свидетели на част от кадрите на плажа, на кортовете и около басейните, а трети засякоха своите любимци на други емблематични във ваканционното селище места.

Главните роли в продукцията се изпълняват от Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Явор Борисов, Нели Монеджикова, Алекс Иванов и Петър Калчев.

Албена е втората морска локация. Припомняме Ви, че началото на тв сериала бе поставено в южното морско градче Царево, като първите серии на малкия екран тръгнаха в края на февруари 2020 при голям интерес. Последваха сезони във Велинград и Банско. В семейния курорт екипът на продукцията се очаква да остане до средата на август. Предстои Нова телевизия официално да обяви къде се снима четвъртия сезон.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията