Златни пясъци
Slide
Slide

Варна. Алианс „Българско Черноморие“ официално ще бъде учреден на 30 юли – петък, от 17.30 часа. Това ще стане в хотел „Интернационал“ в курорта Златни пясъци. Своето участие в събитието до момента са потвърдили Георги Тодоров – министър на транспорта, Кирил Петков – министър на икономиката и Кристоф Айххорн – посланик на Федерална Република Германия.

Алиансът цели да обедини всички участници в туристическия бизнес, за да предприемат незабавни действия за развитие на туристическия бранд и имидж на българското Черноморие.
За официалните лица и поканените участници е организиран полет София-Варна-София от GullivAir – ексклузивен за официалното събитие, който ще тръгне от столицата ни в 14.45, връщането ще е в 22.30 часа.

Към момента, потвърдили членство в Алианс „Българско Черноморие“:

  1. Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД
  2. Авиокомпания България Еър АД
  3. Авиокомпания Гъливеър ЕООД
  4. Албена АД
  5. Албена Тур
  6. Фламинго Турс
  7. Хотел Интернационал
  8. Национален борд по туризъм
  9. Хелиос Хотелс
  10. Лагардер Травъл Ритейл ЕООД
  11. Бургаска регионална туристическа камара
  12. Варненска туристическа камара
  13. Сол Несебър Ризорт
  14. СОК Камчия

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията