Slide
Slide
Slide
Slide
София. Нискотарифната авиокомпания Wizz Air организира ексклузивна онлайн пресконференция. Тя ще се проведе на 27 април, от 10 часа, чрез онлайн платформата на Microsoft за видео и аудио срещи.
По време на нетрадиционната среща с медиите компанията ще представи последната си финансова година, както и ще сподели актуалните й операции и прогнозите за бъдещето. Участниците в онлайн пресконференцията ще могат и да получат отговори на своите въпроси.

Wizz Air отменя полетите София-Лондон между 25 и 27 април

Wizz Air информира своите клиенти, че се налага да отмени полетите си София-Лондон Лутън и Лондон Лутън-София между 25 и 27 април 2020 г. с много кратко предизвестие. Анулирането на полетите е резултат от неуспешните преговори, които Wizz Air води с отговорните органи, за да може да получи разрешение да репатрира българи от Обединеното кралство, както и да осигури възможност на голям брой пътници, заявили желание да заминат за Лондон.
За разлика от други превозвачи, Wizz Air не получи разрешение за извършване на репатриращи полети, които щяха да помогнат за събирането на десетки български семейства. Авиокомпанията ще продължи преговорите в тази насока по всички налични официални канали и се надява на позитивен изход, за да успее да помогне на много българи да се завърнат у дома. Въпреки че решението за анулираните полети е извън контрола на авиокомпанията, Wizz Air искрено се извинява на пътниците за причиненото неудобство.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията