Slide
Slide

Кранево. 5-звездният хотел „Терма палас“ в Кранево пусна в продажба специална оферта „Lockdown“. Тя е направена с цел да помогне на хора, които работят от вкъщи да излязат от домашния си офис и да се уединят в природна атмосфера край Национален резерват „Балтата“ и на спокойствие – близо до брега. Офертата е валидна до 1 април и включва room service с апетитни блюда, поднесени в стаята. Предложението включва и масажи на ходилата по стаите. Офертата може да разгледате ТУК.

В ход са продажбите за Великден. Предложението включва специални отстъпки и промоции за периода от 29 април до 3 май, с празнични трапези за Великден и музикални изпълнения. Запознайте се с офертата за Великден ТУК.

Гергьовден – 6 май, тази година е в четвъртък. Домакините са съобразили това, като са подготвили оферта за периода от 4 до 9 май. С това те искат да поканят своите гости на една пролетна почивка край морето на свеж въздух и специални трапези за Гергьовден, подготвени от нашите майстор готвачи в двата хотела. Предложението може да разгледате ТУК.

Терма вилидж в Кранево е едно от прекрасните места по българското Черноморие, където туристите през всички сезони могат да се насладят на удобството на домакините, както и на прекрасния плаж от април до октомври.

Тази година ваканционно селище „Терма вилидж“ обяви и ранни записвания за почивки през лятото. До 29 април има отстъпка от 20% за резервациите за периода от 11.06 до 13.09. Офертата може да разгледате ТУК.

Повече информация може да се намери на страниците с оферти на двата хотела Терма Еко и Терма Палас.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията