Slide
Slide

Открива се фотоизложба „Чудесата на Индонезия“ в градинката „Кристал“ – част от поредица от събития по повод навършването на 65 години дипломатически отношение между България и Индонезия.

София. Фотоизложба от най-големия архипелаг на Земята ще се открие в градинката „Кристал“, София на 30 март 2021 г., със заглавие Чудесата на Индонезия“. Посолството на Индонезия в София представя фотоси от културата, бита и природата си с уникални фотографии, правени на различни острови в екзотична Индонезия: Бали, Суматра, Флорес, Сулавеси, Западна Папуа, Калимантан, Нуса Пенида и други.

Фотографиите ще бъдат на разположение за свободно разглеждане от столичани и гости на града в градинката „Кристалдо 12-ти април 2021г. Изложбата е част от поредица от събития, които посолството планува из цялата страна по повод 65 години дипломатически отношение между България и Индонезия, които се навършват тази година.

Събитието се осъществява в партньорство със Столична община, както и Министерството на туризма на Република Индонезия.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията