Slide
Slide

„Много е вероятно да дойда в България, само Борисов да ме покани“, заяви още американският президент

Вашингтон. Американският президент Доналд Тръмп посрещна българския премиер Бойко Борисов в Белия дом. Изненадващо българските репортери бяха поканени заедно с американските си колеги в Овалния кабинет, съобщи Нова тв. В началото Тръмп заяви, че се радва да посрещне Борисов и че българският народ и България са приятелски за Америка. „Имаме страхотно приятелство с България, много българи живеят в САЩ. Българите са страхотни хора.“, каза още американският държавен глава.

Според Тръмп е възможно и да се говори за отпадане на визите за българи за САЩ. „Може и да паднат визите, със сигурност ще го обсъдим“, заяви американският президент пред журналистите.

„Много харесвам Вашия премиер и с удоволствие бих дошъл в България“, заяви американският президент Доналд Тръмп. „Много е вероятно да дойда в България, само Борисов да ме покани“, каза още Тръмп.

Борисов изтъкна, че България харчи над 3% от БВП за отбрана, което е повече от исканите от Тръмп 2%. Чувайки това, американският президент похвали страната ни. „Вие сте пример за Германия“. „България купува страхотни американски оръжия, най-добрите в света“, каза още Тръмп.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията