Slide
Slide

Хургада. Слънчево време посрещна българските туристи, които избраха в последната седмица на октомври да си подарят почивка в Страната на фараоните.

„По време на полета всички бяха с маски, а самолетите са с НЕРА филтри, които улавят 98% вируси и бактерии. Взети сa всички мерки за безопасност. Всички пътници в самолета са с отрицателни PCR тестове“, заяви за bgtourism.bg Георги Пасев, който е маркетинг мениджър в Абакс. Той посочи, че хотелите имат ограничения до 50% запълняемост, същата мярка важи и за автобусите, които превозват туристите.

„персоналът навсякъде в хотела е с маски, а хигиена на най-високо ниво. Това дава възможност на туристите да се насладят на пълноценна почивка. Времето е прекрасно, около 30-32 градуса, и ни остава да се насладим на възможностите, които Египет ни дава“, добави Пасев.

Той припомни, че PCR тестовете са за сметка на туроператора. Туристите се тестват в лицензирана лаборатория, като това отнема не повече от 2 минути, резултатите се получават на летището. Процедурата е изключително облекчена и в полза на пътуващите. Тя се повтаря и на връщане в България, като цялата организация отново е осигурена от Абакс.

Разгледайте възможностите за почивка в Египет с полети от София и Варна ТУК, на изключително специални цени, както и максимална сигурност при пътуване.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията