Томас Кук и приятелката му ще се венчеят въпреки фалита на туроператора. Сватбата е на 27 септември
Slide
Slide
остров Родос. Фалитът на британската туристическа компания „Томас Кук“ не само, че провали почивката на хиляди хора, но бе на път и да обърка сватбената церемония на … Томас Кук.
На своя съименник туристическият гигант обещал изненада за сватбата му заради съвпаденията на имета. 29-годишният Томас Кук е предложил на 27-годишната Амелия Бинч да сключат брак на 27 септември на гръцкия остров Линдос. Семейството и отпътувало на 18 септември за гръцкия остров Родос, където със сватбения агент на „Томас Кук“ да подготви тържеството, на което са поканени да пристигнат по-късно и близки на младоженците. Гостите на сватбата трябвало да пътуват с компанията „Томас Кук“. След фалита представителят на фирмата останал без своята работа, но продължил с цялата организация – парти, торта, цветя, украса и музика.
Томас Кук, който работи за компанията Ролс Ройс, споделя, че е разстроен от случилото се. Приятелката му говори дори за истински кошмар. Двамата разказват, че от две години са се готвили за сватбеното парти и сега всичко се проваля. Сега Томас Кук очаква да бъдат репатрирани за родината си във всеки момент.
Двойката признава, че е похарчила 10 000 лири, за да организира сватбения празник и сега се безпокои, че заради фалита на Томас Кук всичко това ще им излезе двойно повече. Томас Кук и приятелката му казват, че никога не са очаквали такава компания като Томас Кук да фалира. Двамата влюбени са до 3 октомври на гръцкия остров, но не знаят след сватбата как те и близките им ще се приберат.
Сподели публикацията