Slide
Slide

Букурещ. 21 април – това е датата, на която хотелски комплекс „Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“ край Каварна ще отвори врати за Сезон ‘2022 и ще посрещне първите си гости.

Екологичният комплекс в село Топола, който има уникална панорамна гледка към Черно море, Аквапарк и още много възможности за безгрижна и щастлива ваканция, се утвърди като любимо място за много румънски и български туристи през последните години.

Комплексът днес се представя на международното туристическо изложение в Букурещ.

„Огромен е интересът към „Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“, като до момента комплексът е зает над 50% за Великденските празници. Последните години успяхме да осигурим една сигурна и безгрижна среда. Направихме продукт, който е високо оценен от нашите гости.

На изложението в Букурещ провеждаме срещи с партньори и посетители, които искат да почиват в България. Към днешна дата отчитаме нова силна година при резервациите.

Водните атракции в Топола Скайс Ризорт и Аквапарк край Каварна са едни от любимите на туристите не само от България, но и от чужбина

Темпът е три пъти по-голям спрямо миналата година, която беше по-добра и от преди световната пандемия. През този сезон една от новостите при нас ще бъде отделен кът за следобедна закуска с прясно изпечени пици, сандвичи, пресни салати и плодове. Искаме да продължим да предлагаме щастлива ваканция за своите посетители с добър продукт. Продължаваме да се радваме и на голям интерес за провеждане на сватбени тържества и на други събития“, заяви управителят на „Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“ Добромир Вълев.

Сподели публикацията