Slide
Slide

Алианс Българско Черноморие, съвместно с Министерство на туризма и AVIAREPS, организира рекламна обиколка в четири полски градове  

Вроцлав. По инициатива Алианс Българско Черноморие, с подкрепата на Министерство на туризма и в сътрудничество с авторитетната маркетингова агенция AVIAREPS, ще се осъществи т.нар. „роуд шоу“, което ще се състои в периода 24-28 октомври в Полша.

Чрез него ще бъдат осъществени поредица от срещи на представители на туристическия сектор в България с техни потенциални партньори в четири полски градове – Вроцлав, Катовице, Краков и Варшава, с цел установяване и разширяване на съществуващите бизнес контакти.

Министерството на туризма ще бъде представено от зам.-министър Ирена Георгиева, която оглавява българската делегация и ще открие официално поредицата от срещи, заедно с д-р Франк Кванте – Председател на УС на Алианс Българско Черноморие.

След успеха на първото подобно събитие, което по инициатива на Алианс Българско Черноморие бе организирано във Варшава през месец май, т.г., и оценявайки потенциала на полския пазар за нашия туристически бранш, чрез това „роуд шоу“ се цели надграждане на постигнатото, като при това пътуване ще бъдат посетени и три други градове, освен столицата.

В програмата на пътуването са предвидени събития, както следва:

24 октомври – Вроцлав;

25 октомври – Катовице;

26 октомври – Краков;

27 октомври – Варшава.

Полша е традиционен пазар за българския туристически продукт, а също така се явява и с най-голям потенциал за нашия туризъм, на фона на негативните последици, които бяха понесени  от войната в Украйна. Редица полски експерти посочват, че при силен маркетинг  от страна на България пътникопотокът от Полша би могъл да се удвои в рамките на година. В тази връзка, целта на настоящото пътуване е да се даде възможност на представителите на бизнеса да установят нови контакти директно с партньорите от полска страна в регионите с най-висок потенциал за българския туризъм.

Сподели публикацията