Св. св. Константин и Елена/Снимка Руслан Йорданов

Св. св. Константин и Елена. Курортът Св. св. Константин и Елена кани всички, които притежават спортен дух и обичат да бягат за здраве на 4-тата лекоатлетическа обиколка на курорта. Стартовете са на 25 септември от 10 часа от Търговски център – Приморски. Състезанието е част от програмата на Европейската седмица на спорта във Варна #BeActive  и е отворено за малки и големи. Дистанциите са от 600 до 2 400 метра, като за всяка са регламентирани и възрастови групи.

През годините в лекоатлетическата обиколка на първия български морски курорт традиционно се включват деца, юноши и девойки от лекоатлетическите школи във Варна. Тази година се очаква участниците да са над 100. За победителите в различните възрастови групи и дистанции са осигурени уикенд ваканции в Хотел Приморски, предметни награди и ваучери за посещения във водна и термална зона на Аквахаус Термал & Бийч, където най-добрите в състезанието могат да релаксират с термалната вода на курорта. Спортното събитие се организира със съдействието на Дирекция „Спорт“ на Община Варна, Спортен клуб „Супер спорт“ и курорта Св. Св. Константин и Елена чрез инициативата „Уелнес фонд“. Повече информация за дистанциите вижте тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA