С домакинството си Грифид хотели показаха, че страната ни може да бъде целогодишна туристическа дестинация за висококачествен туризъм
Slide
Slide

Варна. ГРИФИД Хотели бяха домакин на експедиентския тур с цел представяне на България като безрискова дестинация с качествен туристически продукт пред над 120 представители на едни от най-големите и влиятелни германски туроператори и туристически агенти, сред които директори на DER Touristik, LMX Touristik,  FTI Touristik, Invia Group Germany, TUI и много други. С поредица от публикации Bgtourism.bg представи инициативата, която в този мащаб се реализира за първи път.

Албена и Златни пясъци впечатлиха най-големите германски туроператори с условията си за почивка и мерките за безопасност

Събитието се проведе в началото на астрономическото лято и непосредствено преди подновяването на чартърните полети от Германия, като успешното му провеждане цели да стимулира записванията на немски пазар. Инициативата бе подкрепена от министъра на туризма Стела Балтова, която лично приветства гостите.

20 години Грифид Хотели: Качество, внимание към детайла, лично отношение и иновативност

Формата на събитието включваше презентационна и конферентна част относно качеството на продукта, готовността на дестинацията да посреща туристи от Германия, предприетите мерки срещу Ковид-19 в хотелите и като общо, дискусии между представителите на туроперторите относно развитието на туризма в България и бъдещите тенденции.

След конферентнтата част експедиентите посетиха хотели, за да добият лично впечатление от предлагания продукт.

Министърът на туризма приветства откриването на експедиентски тур за едни от най-големите и влиятелни представители на германския туристически бизнес

ГРИФИД Вистамар успя силно да впечатли всички експедиенти още от настаняването, като ги убеди във високото качество на предлагания в България продукт.

Гостите се насладиха още от първия ден на гала вечеря с множество кулинарки акценти, един от които специалната фюжън демонстрация „Морско дъно“ и „Meet & greet” коктейл на метри от морето с жива музика.

Хайлайт обаче на тридневната програма стана специалната вечеря с шестстепенно гурме меню на инфинити терасата на 12 етаж на хотел ГРИФИД Вистамар.

Заобиколени от безкрайните море и небе, романтиката от свещи и огньове и под ритмите на Varna Swing Orchestra Project, всички присъстващи се насладиха на една феноменална и незабравима вечер!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията