Стокхолм. В ход са вече резервациите за този нов и необичаен ресторант, в който гостите са не само сред мечтани пейзажи сред природата, но са и изолирани помежду си. Иновативната идея е на шведска винарна Oddbird, която прави безалкохолно вино. Тя е избрала чудни места около природен резерват до Стокхолм. Ресторантът е насред нищото. Буквално! Масите са разположени в близост до интересни и красиви места – едната е насред гората, другите – на пристана на езеро, на поляна и т.н. Тези, които търсят уединение, бягство на открито или просто уникално изживяване, определено биха харесали това предложение.

Бутиков хотел в България разработи алтернатива на стандартната почивка

Ресторантът се състои от шест маси, които са разпръснати около резервата. Всичките шест маси са индивидуално проектирани от датския дует за интериорен дизайн The Norrmans, използвайки рециклирани мебели. Менюто е създадено от готвачите Лин Сьодерстрем и Марион Рингборг от ресторант Гарба в Стокхолм. Разбира се, всички безалкохолни вина на Oddbird се сервират и с ястия. Резервациите бяха отворени на 22 юни, а ресторантът се очаква да отвори на 20 август 2020 г. Първите дати вече са пълни и клиентите трудно могат да намерят места, но за повече информация и възможност за кога може да направите резервация, посетете уебсайта на Oddbird.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК