Плажът в Шабла
Slide
Slide

Шабла. Дългоочакваният Джулай морнинг фест, който традиционно събира почитателите на рока край село Камен бряг, това лято няма да се състои, съобщиха от община Каварна.

„Обръщаме се към всички лица, които имат намерениe или са се насочили да пребивават с цел посрещане на изгрева да спазват противоепидемичните мерки, да опазват околната среда и да се съобразяват с изключително опасния бряг!
Призоваваме ви да сте изключително внимателни, за да изгрее слънцето за всички“, информират от кметството.

Големият купон се очертава тази година да бъде в Шабла. Феновете на рока ще посрещнат първоюлското слънце на централния плаж на къмпинг „Добруджа“ – пред бар „Боси“, едно от най-съхранените кътчета по нашето Черноморие, ще бъде огласен от легендарната песен “Джулай морнинг” на „Юрая Хийп”.

Входът за събитието на плажа ще бъде свободен!

Музикалната програма на 30 юни включва:
В 22:30 часа – вечерта ще започне с изпълненията на каварненската банда DO SHO BAND, която ще загрее публиката с класически поп-рок парчета. Музикантите ще представят и новите си авторски песни.

В 3:30 часа – група „Фара бенд“ гр. Шабла – в ядрото й стоят музиканти, родени и израснали в Шабла. Макар, че повечето от тях понастоящем по-рядко пребивават в родното си място, всяка година през лятото те се събират отново, като вече традиционно са неделима част от озвучаването на първото юлско слънце на Североизтока. Музиката им пази традициите на класическия рок, а кавър-версиите, които поднасят на публиката, са „вечно зелени“ и любими песни на заклетите меломани в актуалния състав на групата, ще чуем: Георги Несторов, Десислава Донева, Красимир Бончев, Валентин Иванов, Траян Несторов .
За музикалното офромление ще се погрижат DJ Rado I DJ TONY.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията