София. Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага уникална промоционална цена от само 9.99 евро* за полетите си от и до Милано. Местата в продажба на тази цена са 100 000, а офертата е валидна за всички полети от и до италианския град без ограничения за периода на пътуване.

Милано, известен като световна столица на модата, е вторият по големина град в Италия и една от най-популярните шопинг дестинации в света. Ако все още не сте били омагьосани от него, значи е време да резервирате полет и да го посетите. Вкусна храна, величествени сгради, красиви паркове, италианско еспресо и висша мода – няма как да устоите. 

Освен пословичните модни изкушения, градът изненадва с безброй културни и архитектурни забележителности, които ще пленят сърцето ви и ще ви накарат да погледнете на Милано по един различен начин. Емблема на града е централният площад „Дуомо“ (Piazza del Duomo), на който се намира една от най-големите катедрали в света – миланската катедрала „Дуомо“ (Duomo del Milano), и в която е бил коронясан Наполеон Бонапарт. Не бива да пропускате да посетите и църквата Santa Maria delle Grazie, където се пази шедьовърът на Леонардо да Винчи „Тайната вечеря“, както и оперния театър „Ла Скала“, чиято акустика ще ви погълне, а архитектурата и интериорът – ще ви пленят. Само на 85 км от Милано пък се намира езерото Комо, което е толкова красиво, че със сигурност ще ви остави без дъх. Любопитен факт е, че актьорът Джордж Клуни притежава имот именно в близост до езерото.

Когато и да решите да посетите Милано, сега е моментът за резервация на wizzair.com. Специалната оферта от само 9.99 евро за полет от и до италиански град е валидна единствено днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки клиент при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Милано е една от най-посещаваните дестинации от българите и затова днес сме особено щастливи да предложим страхотната оферта от 9.99 евро* за полетите ни до италианския град. Призоваваме клиентите да се възползват от тази чудесна оферта и да направят своите резервации още сега на wizzair.com. Приятелски настроеният ни български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни с усмивка! Нашите засилени мерки за безопасност пък ще ви осигурят възможно най-безопасните условия на борда на най-зелената флотилия** в Европа.“ 

*Еднопосочна цена, включително такса за администриране. Включен е един ръчен багаж (макс. 40х30х20 см). Багажът на колелца и всеки брой чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ. Посоченият брой места (100 000) за 9.99 евро важи на 25 юни 2020 г. за полетите от и до Милано. 

**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

Сподели публикацията