Slide
Slide

Коста Меса, Калифорния. Кубрат Пулев постигна победа с нокаут в седмия рунд срещу румънеца Богдан Дину в тежка категория на боксова галавечер в Коста Меса, Калифорния. Така българинът има 27 победи от 28 мача, като вече 14 от тях са с нокаут.

Двубоят беше изключително оспорван. В четвъртата част българинът получи тежка аркада, а съперникът му взе превес. От петия рунд обаче Кубрат наложи своята доминация, въпреки че Дино опитваше отново да отвори раната на Пулев.

2 минути и 40 секунди след началото на седмия рунд дойде развръзката в полза на нашия боксьор, който прати румънеца в два нокдауна и след това нокаут, съобщи БНТ. Мачът беше дебют на Кубрат в Съединените щати. Сред българските зрителите в залата бяха бившата световна шампионка Дейзи Ланг и актьорът, който участва в отличения с Оскар филм „Зелената книга“ Димитър Маринов.

Триумфирът на фамилия Пулеви бе пълен, след като Тервел Пулев записа може би най-трудната си победа на професионалния ринг досега. Българският боксьор спечели по точки 6-рундовия сблъсък с Мич Уилямс от галавечерта в Коста Меса, Калифорния. Това е негов 13-и успех при професионалистите (11 с нокаут).

Сподели публикацията