Подготовката за летния сезон в Златни пясъци тече с пълна сила (снимки)
Подготовката за летния сезон в Златни пясъци тече с пълна сила (снимки)
Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. Подготовката за летния сезон в морските ни курорти тече с пълна сила, въпреки пандемията, която поставя бранша пред динамична обстановка и невъзможността за дългосрочно и сигурно планиране.

Великден и Майски празници 2021 хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ

5-звездният хотел Интернационал в Златни пясъци отвори врати след 6-месечно прекъсване заради пандемията, след като посрещна първата си група – 125 души от Израел.

Първите израелски туристи пристигнаха в България (снимки)

Eкип на Bgtourism.bg видя, че хотели и заведения в курорта “Златни пясъци” се подготвят за откриване на своите обекти в следващите дни, за да може да бъдат посрещнати и обслужени гостите за предстоящите Великденски и Майски празници. Част от хотелиерите обявиха, че очакват своите първи гости през юни, но ще използват времето, за да подготвят обектите си.

По алеите и около търговските обекти – хотели и заведения, се поставят екзотични растения – палми и маслинови дръвчета.

Служителите от озеленяването оформят зелените площи, а на плажа стопаните на пясъчните ивици поставят своите чадъри.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията