Slide
Slide

Варна. Хотелският комплекс край Каварна “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” се радва на голям интерес от посетителите на третото издание на туристическото изложение „Дестинация Варна 2019“, видя репортер на BGtourism.BG. Причината е, че голяма част от посетителите търсят атрактивни места край морето, които предлагат забавления или вкусна кухня.

снимки BGtourism.BG

„Търся спокойно и красиво място за почивка през 2020 година. Аз съм от Варна и се радвам, че в моя град има изложение, което ни дава възможност да се запознаем с офертите и лично да се срещнем с хотелиерите. Впечатли ме въжената линия, която е близо до Варна – в хотела до Каварна. При първа възможност ще се възползвам да я посетя с приятелите си“, сподели Йордан Славов.

Нова туристическа атракция нарежда Каварна до Париж, Дубай и Лас Вегас (снимки и видео)

За първи път на изложението е Емил Димитров, който в обедната си почивка е отскочил до Двореца на културата и спорта, за да се запознае с офертите за следващата година. Интересува се от ваканция на спокойно място и споделя, че са му допаднали предложенията с аквапаркове в курорта „Албена“ и „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”.

Екшън парк до Каварна посреща малки и големи туристи от цял свят

Комплексът край Каварна е заложил на своя щанд на забавленията, които са и за външни гости – туристи, които не са настанени в “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”, но могат да ги ползват срещу вход. Това са въжената линия, екшън парка и водния парк, който тази година привлече над 4 000 гости. На щанда на комплекса край Каварна не липсват и запитвания за провеждане на сватби предвид уникалното място с красива панорама, на което се намира “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”, посочват от компанията. Те признават, че посетителите най-много се интересуват от атракциите, които се предлагат.

50 000 лалета ще цъфнат напролет в Балчик, 32 нови сорта са включени в Парада на лалетата за Сезон 2020 (снимки)

Съботният ден е последна възможност за посетителите да се запознаят с предложенията, като в 13 часа в Двореца на културата и спорта ще бъде теглена голямата томбола с много и изключително атрактивни награди, които домакините са приготвили – 5-звездна Нова година за двама в Astor Garden Hotel, 5-дневна ски ваканция за двама в Borovets Hills SPA Hotel, целодневен престой в термалния комплекс Аквахаус в курорта „Св.Св. Константин и Елена“, тридневен пакет за двама в хотел Черно море, бутикова вечеря за двама на стойност 100 лева в хотел Модус, вечеря за двама в Bar&Dinner, Приключенско спускане на Zip line Topola Skies за двама, 2 Ваучера за лазерна епилация на стойност 100 лв. в New Life Beauty Spa – гр. Варна, Верига магазини Зора подарява Лед Телевизор. 

25 години Акватек! Кризите са възможности, а не препятствия

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията