Европа научи отличниците си в туризма за 2021 г. на World Travel Awards, 11 награди ще отпътуват за България
Европа научи отличниците си в туризма за 2021 г. на World Travel Awards, 11 награди ще отпътуват за България
Slide
Slide
Slide
Slide
Лондон. Световните туристически награди (World Travel Awards) обявиха отличниците за Европа в туризма за 2021 г., както и най-добрите за всяка държава на континента. България е отличена в общо 11 категории. На 26 ноември Москва ще бъде домакин на Grand Final Gala Ceremony 2021.
5-звездното бижу в сърцето на София – InterContinental Sofia, получава пета престижна статуетка на WTA, след като вече бе признат за бизнес хотел на годината, за най-добър нов хотел, и за най-добър хотел в България за последните 3 години.
Варненската перла на морската ни столица – Хотел-галерия Графит, за осми път триумфира в наградите, като безапелационно се утвърждава в категорията “Най-добър бутиков хотел на България”.
“С голяма благодарност и респект към всички наши гости и колеги, споделяме това признание от World Travel Awards – марката, позната в световен мащаб, като отличителен белег за качество на услугите и високи постижения в туристическата индустрия. Да устоим на предизвикателствата, да не губим мотивация и да продължаваме да популяризираме българския туристически продукт приемаме като наши мисия и стремеж!”, споделиха от хотел-галерия Графит.
Ето и всички призори за България в тазгодишното издание на европейската кампания на WTA.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията