Slide
Slide

Разлог. Годишният конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм ще се проведе в Разлог на 8 и 9 септември. Специален гост е поканен да бъде Тиери Дюбоа – президент на Европейската СПА Асоциация.

Темата на 8-ия Конгрес ще бъде „Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България. Мястото на здравния туризъм в него“. Конгресът се провежда под егидата на Министерството на туризма и община Разлог. Домакини на събитията, които са част от програмата, ще бъдат СПА хотел Катарино в Разлог и ХОТ СПРИНГС Медикъл и СПА хотел в Баня.

Hot Springs Medical & Spa Hotel – най-награждаваният хотел в България (снимки+видео)

По време на форума ще бъдат обсъдени възможностите за възстановяване след Ковид-19 инфекция в Медикъл СПА центровете на България. Специално внимание ще бъде насочено към маркетинга и дигитализацията в туризма.

Катарино СПА Хотел – вдъхновени от природата… (снимки+видео)

Българската организация, която през годините се утвърди като стабилен мост между държава-бизнес-експерти-потребители, отбелязва през тази година 15 години от основаването си. Ежегодно конгресите на BUBSPA се провеждат в различни дестинации, като това дава възможност за популяризиране на регионите в страната, в които се развива балнеологията и СПА туризма. Именно това е причината тази година събитието да се проведе в Разлог, тъй като кметът на Общината – инж. Красимир Герчев, е осъзнал ролята на здравния туризъм.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията