Slide
Slide

Лековита минерална вода / Чист въздух / Планинско слънце / Екологична храна / Балнео / СПА и уелнес

Истинско преживяване по всяко време на годината

В горещото сърце на планината – в подножието на Рила, Пирин и Родопите

Hot Springs Medical & Spa Hotel е мястото, което съчетава по изключителен начин уюта на планински хотел, лечебната минерална вода, най-модерните разкрасителни терапии, органичната храна от собствен чифлик, удобството да се практикуват толкова много и различни спортове (ски, колоездене, конна езда, тенис, планински туризъм).

Минерална вода, планински въздух, панорамни пейзажи

Понякога е достатъчно да отделиш дори малко време за истинска почивка. Да подишаш кристалния планински въздух. Да се заслушаш в звуците на боровата гора. Да се отуснеш в горещите минерални басейни. Да се насладиш на впечатляващите планински пейзажи.

Истинският вкус на храната

Пресни, вкусни и узрели на слънце плодове и зеленчуци. Мед, яйца, подправки. В чифлика на Hot Springs по стари български традиционни методи се отглеждат изобилие от екологични продукти – напълно чисти и натурални.

Хармония, здраве и красота

Лесно е да възстановиш хармонията в тялото си – с комплексните балнео терапии, уелнес ритуали, с индивидуално разработените програми в медицинския център на хотела – за здраве, красота и добра физическа форма.

Ски / Тенис / Колоездене / Пилатес – Реформър

Само 10 минути те делят от кабинковия лифт в Банско, а скиорната на Hot Springs Medical & Spa Hotel е оборудвана със специални нагреватели, за да може сутрин екипировката ти да е суха и готова за ползване.

До вечнозелената борова гора и сред чистия планински въздух те очакват и два тенис корта, отоплени през студените месеци.

Професионално оборудваният фитнес и залата за гимнастика са перфектното място за твоята тренировка.

Почивката от друго измерение – удоволствие за всички сетива

ЛЕСНО Е ДА ИМАШ ВСИЧКО

Hot Springs Medical & Spa Hotel

За връзка с Hot Springs Medical & Spa Hotel
t: +359 888 337 337; e: reservations@hotsprings-spa.com ; www.hotsprings-spa.com

FacebookInstagramYouTube
село Баня, Разлог, България

Hot Springs Medical & Spa Hotel е член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията