Пампорово, снимка bgtourism.bg

Чепеларе. Голям и модерен СПА център бе открит в зимния курорт „Пампорово“, който се намира само на 10 км от Чепеларе. СПА центърът e в хотел „Перелик“, а сред специалните гости на откриването бе единствената ни олимпийска шампионка от зимни Игри Екатерина Дафовска и съпруга й Николай. Body & Soul SPA Lounge е разположен на три нива и близо 2000 м2, като предлага богат избор от най-разнообразни помещения за релаксация и възстановяващи процедури.

Body & Soul SPA Lounge е разположен на три нива и близо 2000м2, като предлага богат избор от най-разнообразни помещения за релаксация и възстановяващи процедури. Центърът предлага билкова, кедрова, инфрачервена, арома и финландска сауни, солна стая, ледена стая, расул и масажни стаи, арома билкова баня, турска баня (хамам), релакс зона, контрастен и хоризонтален душ и още много други услуги и ще бъде на разположение на гостите на Пампорово както през зимата, така и през летните месеци. Специално за всички скиори и сноубордисти, които са си закупили лифт карта, ще се предлага отстъпка от 15% до 30% от входната такса при посещение на центъра.

Публикувахте от Pamporovo в Събота, 21 декември 2019 г.

Центърът предлага билкова, кедрова, инфрачервена, арома и финландска сауни, солна стая, ледена стая, расул и масажни стаи, арома билкова баня, турска баня (хамам), релакс зона, контрастен и хоризонтален душ и още много други услуги и ще бъде на разположение на гостите на Пампорово, както през зимата, така и през летните месеци. Специално за всички скиори и сноубордисти, които са си закупили лифт карта, ще се предлага отстъпка от 15% до 30% от входната такса при посещение на центъра.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК