Slide
Slide

Варна. Атрактивни награди очакват посетителите на туристическото изложение във Варна, което официално ще бъде открито в четвъртък – 21 ноември, в 10 часа в Двореца на културата и спорта. Своите възможности ще презентират близо 100 фирми, а най-големите късметлии може да получат една от тези награди: 5-звездна Нова година за двама в Astor Garden Hotel, 5-дневна ски ваканция за двама в Borovets Hills SPA Hotel, целодневен престой в термалния комплекс Аквахаус в курорта „Св.Св. Константин и Елена“, тридневен пакет за двама в хотел Черно море, бутикова вечеря за двама на стойност 100 лева в хотел Модус, вечеря за двама в Bar&Dinner, Приключенско спускане на Zip line Topola Skies за двама, 2 Ваучера за лазерна епилация на стойност 100 лв. в New Life Beauty Spa – гр. Варна, Верига магазини Зора подарява Лед Телевизор. Наградите ще се теглят събота в 13 часа.

В Мюнхен представят СПА богатствата на първия български курорт

BGtourism.BG припомня, че туристическо експо се реализира за трета поредна година в морската ни столица. То ще събере на едно място всички туристически и браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, както и всички останали участващи в разработването на туристическия продукт. ТУРИЗЪМ-ЕКСПО „Дестинация Варна“ ще се проведе от 21 до 23 ноември 2019 г. в Дворец на културата и спорта, с подкрепата на Община Варна и организаторите – ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите.

Български къщи за гости настаняват на бартер през ноември

Димитър Биков -ръководител авиационен маркетинг и Деница Милосавлевич – експерт авиационен маркетинг и развитие във Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД – оператор на летища Варна и Бургас, ще представят „Какво предстои за 2020. Нови дестинации, нови полети и нови възможности за Варна“. Албена АД ще презентира „Съвременния туристически продукт и как гаранцията за качество води нови туристи и създава лоялност“.

За първи път в България! Хотел „назначи“ робот да обслужва гоститe (снимки+видео)

Бъдещето на мобилните резервации в туризма ще коментира Андрей Лилов от URBO. Мартин Крумов – мастър Шеф в Massa Kitchen ще изнесе лекция на тема „Бъдещето в организацията и технологиите на ресторанта“. „Хотелската стая на бъдещето“ ще представи Виктор Тодоров от Clientric. Интересен дискусионен панел на тема „Бъдещето на туризма следващите 10 г.“ ще има на 22 ноември от 16.50 часа с участието на Андрей Лилов, Виктор Тодоров, Мартин Крумов, Мая Иванова. Още за туристическото експо и подробна програма можете да откриете ТУК

Сподели публикацията