София. Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно посещение в Полша, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. По време на визитата си Николова ще участва в официалното откриване на националното туристическо представителство във Варшава.

В рамките на визитата й ще бъдат проведени поредица от работни срещи. Вицепремиерът Марияна Николова ще разговаря със заместник премиер-министъра на икономическото развитие, труда и технологиите на Полша Ярослав Говин.

21 февруари – Международен ден на екскурзовода

Предвидена е среща с държавния секретар по туризма в министерството на икономическото развитие, труда и технологиите на Полша Анджей Гут-Мостови, както и с председателя на Полската туристическа организация Рафал Шлахта. Ще бъде проведена и дискусия с представители на туристическия бизнес.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA