Slide
Slide

Потопете се в една невероятна атмосфера и почувствайте хармонията на природата – заснежените планински върхове, чистия въздух и лечебната сила на минералната вода

Белчински бани, Самоков. Разположен в живописната долина между планините Рила, Верила, Витоша и Плана, в курортния комплекс Белчински бани,  за последните 10 години, Белчин Гардън SPA & Wellness се наложи като иноватор и лидер в сферата на СПА и Уелнес туризма в България.

За нас СПА е култура и начин на живот.

Нашето разбиране за висококачествена хотелска услуга е да дадеш възможност на гостите си да се докоснат до богатствата на природата и уменията на специалистите.

Чила Мезоси, ESPA: Отговорът на коронакризата е СПА, балнеология и здравен туризъм

Именно затова, всички наши гости имат включени СПА терапии, масажи или лечебни процедури в нощувката си.

ДЕЛНИЧЕН СПА ПАКЕТ

Нашият хотел е един най-предпочитаните в България през всеки един сезон от годината.

Сийка Кацарова, БСБСПА: Здравният туризъм трябва да е приоритетен (видео)

Белчин Гардън е стратегически позициониран само на 50 км. от центъра на София и 15 км. от Боровец.

Близостта ни до столицата и същевременно до най-големия ски курорт в България, ни прави изключително желано място за настаняване от семейства с деца, които искат да избягат от ежедневната градска среда; от скиори, които се възстановяват в горещата ни Римска баня след няколко часа на пистите; от хора, които просто желаят чист въздух, минерална вода, качествена и прясно приготвена храна в съчетание с лукс и стил.

СПА УИКЕНД

Работите от вкъщи? Нашият пакет Офис и СПА съчетава в себе си пълноценната СПА почивка и комфорта на модерен изнесен офис с възможност за уединение в индивидуална отопляема шатра в нашия парк.

ВЕЛИКДЕН ‘2021

Споделете ваканцията си с нас! Нашите аниматори ще бъдат с децата ви от сутрин до вечер.

Спортувайте, без да напускате пределите на нашия комплекс – футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, фитнес зала, 3 басейна, билярд, открит и закрит детски кът, лятно кино и много други.

Резервирайте сега на belchin-garden.com

За резервации и запитвания можете да се свържете с рецепцията на:

Моб.: 0877200315
Viber & WhatsApp на 0877200315
office@belchin-garden.com

Белчин Гардън SPA & Wellness е член на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията