Slide
Slide

Брюксел. В ход е вече гласуването за най-добрата европейска дестинация за 2021 г. Вотът започна на 20 януари и ще продължи до 10 февруари. Припомняме Ви, че китното френско градче Колмар, което е с население от 68 хиляди души, бе избрано за европейска дестинация №1 за 2020 г. в 11-ото издание на анкетата на сайта European Best Destinations.

Малко френско градче е дестинация №1 в Европа за 2020 г.

Тазгодишната класация е номинирала 20 дестинации. Сред тях са Флоренция, Котор, Капри, Гент, Виена, Рим, Сибиу, Корноул, Кападокия, Париж, Дордон, Брага, Сока, Тюбинген и др. Присъстват номинации, които са любими места за семеен туризъм, за романтична ваканция, за гастрономия или такива, които привличат заради природата си, архитектурата или прекрасните брегове.

Истанбул е в ТОП 5 на най-популярните места в Instagram, сред първите 50 има и български град

Класирането на градовете се извършва според броя на получените гласове. Отчита се само един глас на седмица за IP адрес. Припомняме Ви, че Пловдив бе сред най-добрите дестинации за 2018 г., а Замъкът в Равадиново –  сред най-красивите замъци в Европа.

Гласувайте за Вашия фаворит тук

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията