HVD Club Bor
Slide
Slide

Туристите от Германия са отличили високо комфорта на домакините и презентациите на турските готвачи

Слънчев бряг. Това е хотелът шампион за България в класацията на сайта за пътешествия HolidayCheck за 2019 година. Днес екипът на bgtourism.bg ще ви запознае с HVD Club Bor, който оглави отделни категории на HolidayCheck, както и гордо зае първото място в най-престижната класация за най-популярните хотели у нас за 2019 г. Негови подгласници станаха Hotel Grifid Metropol в Златни пясъци и Maritim Hotel Paradise Blue в Албена.
Хотелът е част от хотелска верига HVD Hotels, включваща 4 хотела по Черноморието ни и един в Германия: HVD Reina del Mar в Обзор, HVD Clubhotel Miramar в Обзор, HVD Club Bor в Слънчев бряг, HVD Viva Club Hotel в Златни пясъци, HVD Grand Hotel Suhl в град Зул (провинция Тюринген, Германия).
HVD Club Bor е разположен в тих собствен парк в центъра на Слънчев бряг, само на 150 м от морето. Хотелът е напълно реновиран през 2015 г. и разполага с 229 стаи – двойни стаи, фамилни стаи и апартаменти. Работи по програмата Ultra All Inclusive и постоянно изненадва своите гости с нови кулинарни изкушения.

„Нашите гости са предимно от Германия, като голяма част от тях избират да почиват при нас всяко лято и споделят , че се чувстват като у дома си. С нетърпение очакват всяка своя следваща ваканция. HVD Club Bor предлага на своите гости изключителен уют, сърдечна и приятелска атмосфера. Ние държим всеки престъпил прага на хотела да бъде професионално обслужен, топло обгрижен и се стараем да отговорим на очакванията на всички наши гости“, заяви за bgtourism.bg управителят Яна Димитрова.

Кулинарните изкушения спечелиха сърцата на гостите в хотелите от групата на HVD – богати и разнообразни предложения, презентирани на най-високо ниво!

Футболист от Варна доскоро вкарваше голове на големите отбори, а днес е любим готвач за туристите в „Терма вилидж“

HVD Club Bor е отличен с множество награди за висок стандарт в обслужването, които са доказателство за високата удовлетвореност на гостите: HolidayCheck GOLD AWARD 2020, HolidayCheck GOLD AWARD 2019,Holiday Check.com 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, TUI HOLLY 2019;  Booking.com Traveller Review Awards 2020 -9.5 of 10; PARTNER OF EXCELLENCE 2018 SLR,Schauinsland Reisen – Top Hotel Partner 2014, 2015, 2016; ITS Red Star Award 2014,2015,2016; Сграда на годината за 2016 г. и много други награди от партньори на хотела.

Звездите от руския сериал „Кухня“ идват на световното за готвачи и бармани в Равда

„Хотелът заема първо място на страницата на HolidayCheck – първи от 2 230 хотела в региона и 98.4% удовлетвореност на гостите!“, с гордост споделя Димитрова. Тя посочва, че HVD Club Bor разполага с основен ресторант, A-la-carte ресторант, снек бар, лоби бар и бар-басейн. Ресторантът предлага различни тематични вечери като българска, италианска, азиатска, барбекю и гала вечеря. „Менюто ни е изключително разнообразно, а продуктите ни висококачествени.

Екипът ни от български и турски готвачи представят ястия от българската и интернационална кухня, на които никой не може да устои. Целият продукт в ресторанта е презентиран по начин, който отговаря на най-високите стандарти“, заяви още Димитрова.

Виртуози в кухнята от Варна, Добрич и София отварят кулинарна академия в Слънчев бряг

На територията на хотела са разположени още: басейн, детски басейн, мултифункционално игрище, детска площадка, детски клуб, фитнес зала, релакс център, конферентна зала с 50 места.
„Екипът ни от професионални аниматори се грижи за духа и тялото на нашите големи и малки гости. Всяка вечер могат да бъдат гледани професионални танцови забавления и шоу програми. Сезон ‘2019 беше много добър за нас. Работихме отново основно с немски гости, като при тях имаше малък спад, който бе компенсиран с англичани и румънци. Екипът ни е от български персонал, ядро от постоянни служители, малко украинци в сервиз и кухня, и разбира се няколко турски готвача, които впечатлиха колеги и туристи с невероятните си презентации“, допълва Димитрова.

Хотелът ще отвори за новия сезон на 1 май 2020 година, като първоначалните резервации сочат, че отново основно немски, английски и румънски гости ще се наслаждават на удобствата на хотела. Това място вече има и своите редовни летовници, които го посещават вече близо 15 сезона. „Независимо, че хотелът се намира в центъра на Слънчев бряг, то той е на едно изключително спокойно и зелено място, близо до плажната ивица, идеално за млади хора, семейства, търсещи активна почивка и възрастни двойки по крилата на сезона.

Нашата тайна за успеха е грижа за госта, усмивка и отдаденост на персонала, безупречна чистота и висококачествени храни и напитки. Туристите оценяват високо и нашата реновирана и добре поддържана база“, споделя още за bgtourism.bg управителят на HVD Club Bor.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията