Slide
Slide

Сандански. Кметът на Сандански Атанас Стоянов посрещна в Югозападния град Чила Мезоси – главен секретар на Европейската СПА асоциация. В работната среща участва и Сийка Кацарова – вицепрезидент на ESPA и председател на BUBSPA.

На срещата, на която присъства и изпълнителният директор на Пирин-Шарлопов Хотелс Иван Терзиев, кметът запозна Чила Мезоси с историята на Сандански от римско време и заедно обсъдиха позиционирането на дестинацията сред римските термални курорти в Европа. 

Припомняме Ви, че вчера Сандански бе домакин на кръгла маса, на която бе обсъдено, че СПА курортите и хотелиерският бизнес ще имат достъп до еврофинансиране от ОПРР в следващия програмен период 2021-2027 г. Във форума се включиха зам.-министрите на МРРБ Деница Николова и на МТ Любомир Кънчев. Участваха кметове на Общини, зам.-кметове, членовете на БУБСПА и представители на туристическата индустрия от дестинации, които са средище на здравния туризъм у нас.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията