Slide
Slide

През последните години културата на така наречените „къщи на колела“ набира все по-голяма популярност сред почитателите на почивката сред природата.

Колко приятно е да се отдалечим от претъпканите градове, смога, шума от колите и т.н.

Днес ще ви представим няколко луксозни къщи на колела, които да ви вдъхновят да започнете да заделяте пари точно за подобна покупка.

1. Morelo Palace


Разкошна къща на колела, която е построена на базата на шасито на камион Iveco. Дължината на малкия дворец е 11 метра.

Във вътрешността му има всичко необходимо – добре оборудвана кухня, кабинет, спално помещение и тоалетна с душ.


Цената на кемпера варира между 160-300 000 евро.

2. Vario Perfect Platinum

Оказвайки се във вътрешността на този кемпер, трудно ще повярвате, че сте в къща на колела. Интериорът е в стил хай-тек.

Има голям хол и спалня, добре оборудвана кухня с места за сядане. Тоалетната също не отстъпва по комфорт на традиционната.

Основният коз на Vario Perfect Platinum са движещите се сегменти, с помощта на които се увеличава вътрешното пространство. Този кемпер може да бъде закупен на цена до 690 000 евро.

3. Futuria Sports+Spa


Освен базово помещение, тук има цели три стаи за обитаване и гараж за суперкола. На борда на кемпера има дори собствен басейн. Най-евтината комплектация струва половин милион евро.

4. Concorde Centurion


Основа на този разкошен дом е Mercedes Actros с 422 к.с. двигател. Оборудването е стандартно. Истинска гордост на този кемпер са висококачествените материали на изработка.

5. Magellano Edition 1


Още една къща с движещи се сегменти, базирана на шасито на Mercedes Actros. Предлага огромен салон, който е разделен на две помещения. В режим лагер страниците се издърпват и жилищното пространство сериозно се увеличава.

Цената на автомобила стартира от 680 000 долара.

6. Ketterer Continental

Ако не сте имали причина досега да хвърлите поглед на вътрешността на Ketterer Continental, то вие нямате представа какво означава разкош в къща на колела. Тук имате пространство на воля. Спалнята и зоната за релакс са по-големи от някои апартаменти.


Второ, материалите на изработка са качествени и скъпи. Цената на тази къща стартира от 850 000 евро.

7. Marchi Mobile Elemment Palazzo


Тази къща на колела е доста авангардна. Носи званието истинската „перла“ на европейското машиностроене в областта на кемперите. Струва 3 млн. евро.

Профит

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията