Slide
Slide

Свети Влас. Дарина Аргирова от Каварна бе обявена за Личност на годината, а община Балчик получи наградата за цялостен принос за развитието на морския регион.

Кметът на Балчик Николай Ангелов получи своя приз от Лиляна Арсова от дирекция Туристическа политика към Министерството на туризма

Това стана тази вечер на официалната церемония в амфитеатър Арена в Свети Влас, където се проведе шестото издание на бляскавата церемония на Black Sea Lifestyle Awards ‘2020.

Наградите, които са утвърдиха като Морски Оскари за бизнес и туризъм през лятото, отличават най-успешните компании от целия Черноморски регион. Те се организират от ПР-агенция ВИП Комюникейшън. Голeмият приз за туристически атракцион за културен куризъм за 2020 получи Исторически парк в село Неофит Рилски, област Варна.

„На сцената на амфитеатър Арена дефилираха най-успешните проекти в бизнеса и туризма от най-северната до най-южната точка на нашето Черноморие. За да покажем, че дори по време на световна ковид-криза нашите курорти се развиват по световните стандарти, а инвестициите ни нареждат на първите места в света в различни области, свързани с морския регион. Имаме курорти с развит семеен туризъм, хотели с превъзходни оценки в Букинг, а мениджмънтът в туризма всяка година подробрява качеството си и чуждите туристи ни дават все по-високи оценки.

Морските Оскари отличават постиженията в сферата на по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдадат нужното внимание на успешните постижения в морския регион.

Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и мотивират развитието на бизнеса. А финалистите от тази вечер получават правото за участие в най-мащабното събитие на Балканите – БАЛКАНСКИ НАГРАДИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКА ИНДУСТРИЯ“, заяви за bgtourism.bg двигателят на конкурса Патриция Кирилова.

ВСИЧКИ НАГРАДЕНИ В „МОРСКИ ОСКАРИ ‘2020“

1. Цялостен принос в развитието на морския регион –
Община Балчик
2. Туристически атракцион за културен туризъм 2020
ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК – Варна
3. Инвестиции, иновации и социален бизнес 2020 – VM Petroleum
4. Специален приз за благотворителност 2020
Веселин Марешки
5. Личност на годината – Дарина Аргирова
6. Business woman 2020 – Николета Кръстева
7. Лидер в хотелиерството 2020 – Grand Hotel „Sveti Vlas“
8. Най-добър апарткомплекс на първа линия 2020 – OASIS BEACH CLUB Лозенец
9. Конферентен и бизнес туризъм 2020 – La Mer Residence, Варна

Анна Касикова от La Mer Residence получава своята награда от Георги Крумов от тв Туризъм

10. Яхтинг на 2020 – Venid Yacht, Свети Влас
11. Най-добър лайфстайл хотел на първа линия – OASIS DEL SOL
12. Най-добър морски ресторант 2020 – CATEDRALLE DEL MAR
13. Мениджър на годината – Инна Томова
14. Цялостен принос в здравеопазването – Медицинска Лаб. ЛИНА
15. Лидер в хотелския мениджмънт – ASTERI HOTELS

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията