Slide
Slide

Една от най-хубавите части на това да имаш излишни пари е, че трябва да летиш в стил. Да бъдеш на самолет може да бъде брутално – особено когато пътуваш международно – но едно двойно легло, личен душ или иконом със сигурност може да бъде в пъти по-добре.

10. Първокласната кабина на British Airway на 787-9 Dreamliner разполага с 23-инчов дисплей, който се управлява от сензорно дистанционно управление, разположено в конзолата на седалката. Всяка седалка също има два USB порта и персонален шкаф, който има огледало за разкрасяване по време на полет. Еднопосочен билет от Лондон до Ню Делхи ще ви струва около $5000.
9. Първокласните кабини на Sky Suite 777 на Japan Airline имат интериор на Woodgrain и са затворени от останалата част на самолета за по-голямо уединение. Частният апартамент не само се превръща в уютно легло, но и с 23-инчов LCD монитор. Има и място за багаж и електрически контакт, за да можете да зареждате устройствата си.
8. AirFrance предлага опция La Première, която може да струва до 10 000 долара. Той разполага с частен апартамент, където седалката може да се превърне в легло. Можете също така да се възползвате от допълнителни места за съхранение и лично обслужване. Той предлага много място за гледане на телевизия или четене.
7. Първокласните седалки на Qatar Airway, които могат да струват $ 5,000, там може да се облегнете в плоско легло и пухени завивки. Клиентите, част от първата и бизнес класа, могат да се възползват от фоайето в небето на Qatar Airway, което включва извит бар и леки закуски.
6. Първокласните полети на Qantas, които струват над 15 000 долара, идват с допълнително лично пространство, тъй като лежащите столове са прибрани. Пътниците получават доста хубави удобства, включително крем за очи и пижама, докато летят. Първокласните пътници от Qantas могат дори да резервират среща в салона за масажи на авиокомпанията за пред-полетен масаж.
5. Кралската класа на Thai Airways е с частни кабинки с минимална ширина 21 инча и телевизор с плосък екран. Еднопосочен билет от Ню Йорк до Банкок ще ви струва около $6,000.
4. Първокласните места на Cathay Pacific Airways, които могат да струват $ 28,000 за еднопосочно пътуване, имат малка частна кабинка, която може да се превърне в легло. Можете също така да получите личен телевизор, собствена пижама и LCD сензорен екран, който ви позволява да контролирате светлините.
3. Първа класа полет на Emirates от Дубай до Ню Йорк може да струва повече от 9 000 долара в една посока. Но можете да се възползвате от собствения си мини бар. А в банята има селекция от тоалетни принадлежности Bvlgari и Timeless Spa продукти. Можете дори да си поръчате пресен сок след душ!
2. Това легло в Singapore Airlines всъщност може да бъде по-добро от повечето домашни матраци. Леглата са широки 35 инча и дълга 82 инча на избрани самолети и имат допълнителен топ матрак, който ги прави допълнително удобни. И ако не сте готови да спите, все още можете да се възползвате от широките места. Можете дори да получите свой собствен апартамент на Singapore Airlines. Апартаментът струва около 18 400 долара за еднопосочно пътуване.
1. Etihad Airways, националната авиокомпания на ОАЕ, разполага с няколко луксозни полетни възможности. Тези, които резервират „апартамент“, получават фотьойл, легло и личен душ. Но ще ви струва повече от $ 30,000 за еднопосочен билет. Банята на Etihad предлага тоалетни принадлежности и халати за баня.

Източник: Independent

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията