Умни решения за охрана на офиса и дома на единственото у нас изложение за сигурност и високи технологии
Умни решения за охрана на офиса и дома на единственото у нас изложение за сигурност и високи технологии
Slide
Slide
Slide
Slide

На единственото изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO от 6 до 9 мартвъв фокуса попадат решенията за охрана на офиса и дома

София. Алармени системи от ново поколение на SECURITY EXPO от 6 до 9 март и разнообразие от решения за охрана на офиса и дома. Всичко това очаква посетителите на единственото в България изложение за сигурност и високи технологии, съобщиха организаторите Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата.

Контрол и управление през мобилни устройства

На SECURITY EXPO професионалната публика може да изпробва революционна по рода си технология, която обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни електрически уреди през мобилни устройства. Алармената система от ново поколение съдържа множество възможности и технологични решения за охрана на дома, офиси, производствени, търговски и складови бази. Това е надеждна охрана и умен дом в иновативна технология за контрол и сигурност, с възможност за управление през компютър, таблет или телефон. Всички нейни елементи са уникални и с изключително  качество.

SMART GUARD панел има функционалността да записва всяко едно събитие с точен час и дата на възникване – до 2000 събития. Събитията се изпращат към мониторинг център, технически център и/или облачна система CloudSG едновременно през GSM, WiFi и LAN комуникатор, така че не могат да бъдат изтрити и манипулирани по никакъв начин.

SMART иновация дава възможност за автоматично включванe нa охраната (AUTO ARM) по времеви график или неактивност. Възможно е и специално управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул Иновативната система работи с клавиатура с елегантен и стилен дизайн, перфектно прилягащ към интериора на всеки дом, офис, магазин, производствена или търговска база.

Датчикът е последно поколение цифров, обемен, инфрачервен детектор. Той е подходящ за жилищни, административни, търговски обекти със специален режим. Важно предимство на детектора е възможността за двупосочна комуникация с контролния панел по захранващата шина, което позволява пренастройването да става дистанционно, а не на място от техник. Съвместим е с всяка алармена система, като конвенционален детектор.

Свързване със всички облачни технологии

В пакета на алармената система влиза комуникационен модул от последно поколение, предназначен за свързване на алармени панели към всички облачни технологии. Към системата работи четец на безконтактни за контрол на достъп със звукова сигнализация, с възможност за настройка силата на звука, с вграден тампер за самоохрана.

SMART GUARD разширител e разширител за добавяне на 8 допълнителни зони и два PGM-а към алармени панели SMART GUARD. Добавените зони и PGM-и са свободно

програмируеми от контролния панел. Може да се монтира в кутията до основния панел.

Цифрови и домофонни системи за дома и индустрията

Разнообразието от цифрови домофонни системи дава възможност за осъществяване на качествена комуникация и сигурност в малки и големи жилищни сгради и комплекси. Сред тях е нова серия цифрова домофонна система на полската марка LASKOMEX. Това e изцяло нова цифрова домофонна система, конструирана като Моноблок. Разработена е въз основа на нуждите и очакванията на потребителите от модерните жилищни сгради. Сред основните характеристики на домофонните системи са съвременен ергономичен дизайн, малки и компактни размери. Те са лесни за инсталация, спестяват време и предлагат максимум гъвкавост. Те работят с BUS технология за цифрова комуникация. Системите са също с вграден контрол на достъп.

Пълната палитра от решения за офиса, производствени и търговски сгради, ще видите на SECURITY EXPO от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

Повече за новите продукти и програмата ще научите на securityexpo.bg.

Сподели публикацията