Slide
Slide

Каварна. Не е нужно винаги да гледаме към чужбина, когато стане въпрос да резервираме ваканция и искаме да получим туристическо обслужване на най-високо ниво. Буквално пред очите ни е хотел в България, намиращ се в Добричка област, който е със 100-процентова задоволеност на гостите според сайта на пътешествия HolidayCheck. В него туристите дават оценки на обектите и споделят своите коментари. Всички гости, които са отседнали през миналата година във ваканционно селище „Бялата лагуна“ край Каварна, което е 100-процентова собственост на „Албена“ АД, са дали отлични оценки в онлайн платформата на HolidayCheck. Комплексът се намира само на 50 км от летището във Варна, близо до него са красивите черноморски градове Каварна и Балчик, а на близо 50 км е и Добрич. „Бялата лагуна“ е любимо място вече за хиляди румънци, които са избрали комплексът за своята почивка през 2019 година, става ясно от онлайн платформите.

HolidayCheck дава златни награди на 7 български хотела, 4 от тях са в Златни пясъци

„Районът прави много добро впечатление, страхотна архитектура, но това, което прави курортът толкова привлекателен, е персоналът“, пише гост на „Бялата лагуна“. Той посочва, че по време на неговия престой всички са били много приятелски настроени и полезни, а това карало туристите да се чувстват като … крале.

Два хотела в Албена получават награди от HolidayCheck за 2020 г., 5-звездният Maritim Hotel Paradise Blue е №1 в три категории

Много добро и вкусно ядене, всеки ден имаше разнообразие. По време на нашия престой имаше български, мексикански, италиански тематични вечери. Всичко беше свежо и вкусно. Голяма част от храната се готви и пред нас. Не се предлагат евтини продукти, а това  предава усещане за висок клас на обслужване. За децата има водни пързалки, детски площадки и детски забавления. Цялото семейство беше доволно! Ако отново резервираме лятна ваканция в България, то тя определено ще е там“, пише туристът.  Хвалби за усилията, които е положил целия екип на „Бялата лагуна“ не пестят и останалите туристи, които отличават чистите и уютни стаи, вкусната храна, дружелюбния персонал.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията