Slide
Slide

Албена. Двa хотела във ваканционно селище „Албена“ получават награди на сайта за пътешествия HolidayCheck за 2020 година. Това са хотелите Maritim Hotel Paradise Blue и Gergana Beach. Maritim Hotel Paradise Blue е №1 в класацията на HolidayCheck за България в следните категории: „Семеен туризъм“, „Уелнес хотели“, „Луксозни хотели“. Петзвездното бижу е №2  в категорията „Плажни хотели“, и №3 в две от категориите при най-популярните хотели в България и при двойките при избор на морска ваканция. В три категории хотел Gergana Beach е в ТОП 20 за България. Двата хотела в Перлата на Добруджанската Черноморска Ривиера намират водещи места и в отделните категории за малки, средни и големи хотели, според капацитета на стаите.

Събитийната индустрия се събира на международна конференция в Златни пясъци, ще участват водещи лектори и компании

HolidayCheck е отличие, с което всяка година се открояват хотели в определен регион. Тази година се връчва за 15-и път на най-популярните хотели в света.
Повече от 950 000 отзива на гости са в основата на тазгодишната награда HolidayCheck 2020. Селекцията се базира единствено на публикуваните оценки. През 2020 година общо 732 хотела в 38 страни получиха награда, 188 от които – златна. Златната награда се дава на хотел, който в пет поредни години е бил сред призьорите.

ТОП ОФЕРТА В САЙТА BGTOURISM.BG

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията