Slide
Slide

Варна. Международна конференция „BSB Conference World Summit 2020″ ще се проведе от 20 до 22 февруари 2020 година в Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс. Целта на форума е да подчертае значението на събитийната индустрия и предпоставките, които тя създава за директно установяване на преки контакти с местни и чуждестранни партньори, разширяване на пазарите на местните фирми и повишаване ефективността на тяхната дейност, съобщи за информационна агенция bgtourism.bg Теодора Жилкова – представител на организаторите.

Тя посочи, че мястото на провеждане е стратегическо предвид стартиралата инициатива за създаване на Българско Черноморско Конгресно Бюро, с регионални бюра във Варна и Бургас. От друга, е предпоставка за създаването на ротационно домакинство за такова събитие, не само на национално ниво по Българското Черноморие, но и сред другите страни от Черноморския и Балкански регион.

В рамките на конференцията:
• Ще се разгледат значими въпроси от целия жизнен цикъл на едно събитие – от избора на неговия формат и определяне на целевата аудитория, през подбор на теми и лектори, доставчици на услуги, дестинации и места за събития, до маркетинг инструменти и стратегии за взаимодействие с аудиторията;
• Ще се анализират различните гледни точки – на организатори, участници-делегати, участници-лектори, изложители, спонсори и медии;
• Ще бъде разгледано и по кои показатели се оценява ефективността на едно събитие;
• Ще бъде изяснено и как се планира участието като делегат/изложител, какви цели се поставят и как се измерва ефективността от участие в конференции и изложения.

90 000 пъти е най-четената новина на BGtourism.BG за 2019 г., виж ТОП 5 и как изпращаме годината

„BSB Conference World Summit“ е с B2B характер и е насочен към 3 основни целеви групи:
• Професионални организатори на конференции (PCOs), агенции, независими мениджъри на събития, маркетингови и рекламни агенции, доставчици на специализирани услуги, мениджъри на зали, конгресни центрове и хотели;
• Браншови асоциации и компании от различни индустрии и сектори /от страната и чужбина/;
• Представители на местната и централната власт /Министерство на Туризма, Министерство на Икономиката, Министерство на Културата, Министерство на Транспорта, агенции за регионално развитие и общини/.
Тази конференция ще даде възможност на участниците да:
• посетят лекции на много високо ниво, насочени към усъвършенстване на практическите умения,
• обмяна на опит с водещи професионалисти и фирми в бранша и
• да осъществят успешна комуникация с други делови среди в страната и региона,
което в дългосрочен аспект ще допринесе за доброто позициониране на региона като бизнес дестинация на световния пазар.
Събитието е подкрепено от ИАНМСП, като вече е вписвано в Индикативната програма за организиране на национални участия в международни панаири, изложения и конференции в страната и чужбина през 2019 – 2021. Изпълнителната агенция ще бъде и официален партньор на конференцията. От друга страна, инициативата е подкрепена от партньори от Словения, Гърция и Русия /конгресните бюра на Словения, Сочи и Солун/, а Турските авиолинии са официален превозвач. Информационна агенция bgtourism.bg е медиен партньор. Регистрацията за участие е възможна през официалния сайт на конференцията: www.cwsummit.com.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията