Slide
Slide

София.  Туризмът ще е сред основните приоритети при съставянето на новото правителство. Това стана ясно от срещата между Кирил Петков от “Продължаваме промяната” и Корнелия Нинова – БСП. Двамата обсъдиха следващите стъпки в преговорите за съставяне на редовен кабинет.

На 23 ноември започват срещите на експертните групи за изработване на програма. В тях ще участват по трима души от всяка страна. Групите са 18 на брой, като сред тях е и темата Туризъм. Останалите приоритети са: Енергетика, Икономика, Транспорт, Правосъдие, Здравеопазване, Образование, Електронно правителство, Земеделие, Вътрешна сигурност, Екология, Регионално развитие, Култура, Труд и Социални грижи, Национална сигурност, Спорт, Финанси, Международни отношения.

Петков и Нинова посочиха, че ще положат усилия България да има редовно правителство и работещ парламент. Лидерите на ПП „Има такъв народ“ и „Демократична България“ също посочиха, че ще подкрепят победителите от изминалите избори – „Продължаваме промяната“, за да се сформира нов кабинет. Броят на депутатите на четирите политически формации – „Продължаваме промяната“, БСП, ПП „Има такъв народ“ и „Демократична България“, позволява да се реализира правителство при връчването на първия мандат.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията