Slide
Slide
София/Лайпциг. Германия е един от най-важните пазари за туристическия сектор у нас, а данните сочат, че през летен сезон 2021 г. над 140 хил. немски туристи са пренощували в местата за настаняване в България. Това е 2 пъти повече спрямо летен сезон 2020 г., съобщават от Министерството на туризма.
Припомняме Ви, че България участва в международното туристическо изложение Touristik & Caravaning в Лайпциг, Германия.
Министерството на туризма организира националното представяне на България с щанд на площ от 30 кв. м на международното туристическо изложение Touristik & Caravaning, което се провежда в Лайпциг, Германия в периода от 17 до 21 ноември 2021 г.
Изложението ежегодно се организира през втората половина на месец ноември и бележи началото на записванията за предстоящия летен сезон. Това е най-голямото и значимо туристическо изложение в източните германски провинции, където България се радва на повишен интерес.
През тази година съвместно с Министерство на туризма участие на българския щанд имат „Албена“ АД и Община Варна.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията