Slide
Slide

София. Wizz Air днес предлага изгодна отстъпка от 15%* за всички полети до Рим. Офертата е валидна за всички пътници и само за резервациите, направени до полунощ през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки.

Вечният град Рим неслучайно е една от най-посещаваните туристически дестинации. Да се състави списък на всички най-интересни места в италианската столица определено не е лесна задача. Тук зад всеки ъгъл „намига“ историческа забележителност, впечатляваща архитектура, гостоприемен италианец и ухае на пленителни аромати от италианската кухня. Римският форум, Колизеумът, Пантеонът, Ватиканските музеи, базиликата „Свети Петър“, Фонтанът ди Треви са само някои от спиращите дъха забележителности, които градът предлага и всеки пътешественик задължително трябва да посети поне веднъж в живота си.

Когато и да решите да пътувате до Рим, имайте предвид, че отстъпката от 15%* за резервации през мобилното приложение на WIZZ е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо приключение.

*Отстъпката от 15% се прилага на 19 октомври 2021 г. от 00:00 ч. до 23:59 ч. CEST (промоционален период). Отстъпката важи за цени без административна такса. Тя е валидна за всички полети до Рим, налични в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Намалението важи само за резервации, направени през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията