Slide
Slide

Хургада. Българин направи оригинално предложение за брак, докато е на ваканция със своята любима в Египет. Романтичната изненада е станала по време на дайвинг. 24-годишният Мартин е разкрил на своята половинка не само тайните на подводния и красив свят на дълбочина от близо 10 метра в Червено море, но и своята голяма любов към Таня.

И двамата са от София. За първи път са избрали да бъдат в Египет. По време на своя престой, продължил 8 дни, са били настанени в Jasmin Resort Palace. За пътуването до интересната дестинация се доверили на българския туроператор Абакс.

Актуалните предложения на Абакс може да разгледате ТУК

„Избрахме дестинацията, защото е топло и става за море през септември. Организацията беше страхотна както от страна на агенцията, така и от страна на екипажа на лодката и инструкторите“, сподели пред Bgtourism.bg Таня.

По време на предложението Мартин е паднал на колене и е поставил красив пръстен, а Таня без колебание е дала своето съгласие, като е показала знаци за одобрение с ръцете си.

 Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията