Снимки Виктория Стефанова
Slide
Slide

Туристи от цялата страна, както и от Италия, Русия и Съединените щати, се наслаждават на Белоградчишките скали от птичи поглед

Белоградчик. При огромен интерес бе поставено началото на първата балонена фиеста над Белоградчишките скали. Днес времето е прекрасно за полет, а над невероятната забележителност има близо десетина цветни балона от България, Румъния, Русия и Полша, съобщи за Bgtourism.bg Евтим Стефанов от Приключенски център-Белоградчик.

Събитието ще продължи до 22 септември, като целта на организаторите е то да стане традиционно. „Интересът към събитието е по-голям отколкото съм очаквал. Има желаещи за полет с балон от цялата страна, както и туристи от Италия, Русия, Съединените щати и други държави“, сподели Стефанов.

Припомняме Ви, че през първите 4 дни от фестивала ще се осъществят полети в района на Белоградчик над Белоградчишките скали, а в последния ден – 22 септември, ще се лети в района на Видин, съобщават организаторите.

Полетът е с продължителност близо 60 минути. Максималната височина, на която могат да се издигат балоните е 1 500 метра.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията